Drie hernieuwbare pareltjes uit de wereld van sanitair en verwarming

Toegevoegd op 16 maart 2017

Bent u aan het bouwen of verbouwen of plant u een investering in hernieuwbare, groene energie? Dan was deze afgelopen Batibouw periode ideaal om nieuwe ideeën op te doen. Elk jaar komen onze leveranciers met hun nieuwste snufjes op de proppen. Het zal u niet verrassen dat hernieuwbare energie ook dit jaar erg in de kijker stond. In combinatie met slimme technologieën zorgt dit voor verrassende en innovatieve nieuwigheden. Batibouw gemist? Geen nood, wij selecteerden voor u 3 pareltjes uit de wereld van sanitair en verwarming. Een heldere kijk op energie besparen. Wist u dat uw thermostaat voor 60% bepaalt hoe hoog uw energierekening is? Slimme thermostaten besparen energie. Dat komt omdat hij van u leert. Hij leert uw favoriete temperaturen in huis kennen. Hij verlaagt de temperatuur wanneer u weg bent. Hij leert zelfs hoe lang het duurt om uw huis op te warmen, hoe tochtig het is en houdt zelfs rekening…