Reviews

installatie airco

5,0 rating
17 september 2020

Degelijk weggewerkte kabels en leidingen, installatie mooi afgewerkt. Buitenunit hoor je bijna niet! We kunnen terug ademhalen onder het dak bij die hete zomerdagen.

Dirk

installatie ketel

5,0 rating
15 september 2020

Ik wil jullie bedanken voor het geleverde werk; ik ben er heel tevreden over.

Luc

Onderhoud ketel

5,0 rating
12 september 2020

Als nieuwe eigenaar is het soms zoeken naar de juiste mensen om onderhoud en dergelijke uit te voeren. Ik was dan ook aangenaam verrast met de werkwijze van CVdevrieze. Vanaf het eerste contact was de begeleiding goed tot het bezoek en het onderhoud. Extra vragen werden zonder probleem beantwoord .
Dank jullie wel.

Nele

Renovatie badkamer

5,0 rating
3 september 2020

We hebben onze douche volledig laten renoveren door De Vrieze en genieten twee jaar later nog steeds volop. Het oude klassieke plaatje van versleten douchebak met een nog vervelender putje, de gematteerde witte tegels, voegen en kit dat nooit eigenlijk goed waren gedaan. Kortom, het was helemaal niet aangenaam en het onderhoud ervan was gewoon een hel. We waren dringend aan vernieuwing toe.
De Vrieze heeft het hele boeltje eruit gegooid en vervangen door een mooi betegelde inloopdouche. Werken werden vlot en volgens goed vakmanschap uitgevoerd, tot zelfs de opkuis toe!
We werden uitvoerig op de hoogte gebracht bij iedere stap en het volledige proces werd ons vooraf duidelijk meegedeeld. Wij kozen de tegels en De Vrieze deed de rest. Wat een zaligheid is het nu om ons hierin te douchen. Zonder al te veel onderhoud 😊
Heel mooi gedaan, wij genieten nog steeds, elke dag opnieuw!

Ghyslaine

Vervanging ketel

5,0 rating
16 augustus 2020

Wij hebben begin dit jaar gekozen om over te schakelen van mazout naar CV. Wouter en Nina hebben ons begeleid van A tot Z. Van het overleg met Fluvius om ons aardgasaansluiting te doen tot een gepast energieleverancier vinden. Niets was hen te veel en alles hebben ze er aan gedaan om de werken op tijd gedaan te krijgen voor onze verhuis. Dit ondanks de COVID-19 omstandigheden. Steeds werd alles nauwlettend opgevolgd en gecommuniceerd. Enorm fijne samenwerking en mensen waar je kan op rekenen!
Bedankt Nina en Wouter.

Kenneth