Reviews

Vervanging ketel

Rated 5 out of 5
10 februari 2023

Van harte bedankt voor de perfecte installatie van de nieuwe gaswandcondensatieketel en thermostaat. We gaan er lang van genieten.

Georges
uit Merelbeke

Vervanging oude verwarmingsketel

Rated 5 out of 5
8 januari 2023

Héél goede ervaring met CV De Vrieze. Wouter is een vriendelijke kerel die alles onder controle heeft, en fier is op zijn werk. Onze oude installatie werd met zorg en voorzichtigheid verwijderd en vervangen door een nieuwe. Deze werd ook met zorg en nauwkeurigheid geïnstalleerd. Na melding van een klein lek werd dit dezelfde week nog aangepakt. Kan CV De Vrieze alleen maar aanbevelen. Doen!

Eric
uit Haaltert

vervangen gasketel thermostaat en thermostatische kranen

Rated 5 out of 5
22 november 2022

Zeer bekwame vakman. Vlotte plaatsing van ketel, thermostaat en nieuwe thermostatische kranen. Goeie uitleg van alle werking van toestellen en thermostaat .
Installatie van alles samen duurde meer dan 1 dag, maar avonds werkte de cv al.

Stevens
uit zottegem

Vervanging oude gaswandketel en airco multisplit

Rated 4 out of 5
21 oktober 2022

De plaatsing is vlot verlopen. (Aanvankelijk had ik wel de pech dat er een fabrieksmankement was. Maar Wouter heeft dat heel vakkundig opgelost.)
Alles werkt perfect!
Het is nu inderdaad de nieuwe trend dat alles on-line en digitaal wordt verzonden en bewaard. Gemakkelijk.
(Maar toch wil ik erop wijzen dat er nog heel veel mensen dit digitale item niet of weinig kunnen beheren. Ik hoop dat ik dit mag meegeven.)
Zo belangrijk van persoonlijke uitleg te krijgen. Op mijn vraag heb ik dat dan ook gekregen. Daarvoor dank!
Ik zou dus de Firma aanraden bij mijn buren. Ze zijn mij trouwens al komen vinden.

Bals
uit Gent

vervangen gasketel

Rated 5 out of 5
3 oktober 2022

Ik was op zoek naar iemand die mijn bestaande verwamingdoorstromer voor warm water kon vervangen . ik zocht naar een vakbekwame firma en goede service, gezien de goede reviews ben ik ten rade gegaan bij CV-DeVrieze. Een bezoek werd direct ingepland en de offerte(s) heb ik vlug ontvangen. Contact verliep vlot via mail en telefoon.
De plaatsing werd correct uitgevoerd en volgens afspraak. De offertes en technische fiches zijn via hun eigen site online beschikbaar wat een pluspunt is. Men kan ook online de betalingen opvolgen en regelen. Bijgevolg kan ik deze firma alleen maar aanraden, zelden zo vriendelijk en vakkundig geholpen

verstuyft
uit aalst