Win een gratis onderhoud

Toegevoegd op 28 september 2018
Weekend van de klant - CV DE VRIEZE

WEEKEND VAN DE KLANT

Elk eerste weekend van oktober (of het weekend waarin de eerste zondag van de maand valt) wordt in België het Weekend van de Klant georganiseerd. Voor 2018 heeft dit plaats op zaterdag 06 en zondag 07 oktober.

Sunday Shopday (Comeos) en Dag van de Klant (UNIZO en UCM) slaan, voor het tweede jaar op rij, de handen in elkaar en brengen het beste van beide events samen in het Weekend van de Klant : een heel weekend shopplezier. Handelaars, steden en gemeenten werken samen om iedereen een onvergetelijke shopervaring te bezorgen, vol leuke acties en evenementen zoals straat- en winkelanimatie, modeshows of wedstrijden.

Wij vonden het bij CV De Vrieze tijd om ook jou als klant en fan in het zonnetje te zetten. Helaas beschikken we niet over een bezoekadres of een winkelruimte, want wij komen namelijk altijd bij jou thuis of op kantoor langs.

ONZE ACTIE

We starten daarom van 28 september tot en met 06 oktober, een like en deel actie via facebook, zodat je kans kan maken op een mooi geschenk van CV De Vrieze.

Iedereen die in deze periode onze facebookpagina leuk vindt én daarbij ook onze facebookpost ‘win een gratis onderhoud – actie weekend van de klant’ openbaar deelt, maakt kans op een gratis onderhoud van de gas- of stookolie installatie met een respectievelijke waarde van €104 en €138 inclusief 6% btw

6% btw is geldig bij woningen ouder dan 10 jaar. 
21% btw wordt toegepast bij woningen jonger dan 10 jaar. 

Deelnemers die aan bovenvermelde voorwaarden voldoen, worden opgenomen in onze trekking op zondag 07 oktober. Een onschuldige hand zal de winnaar bepalen en deze bekend maken via onze blog én facebookpagina.

GEWONNEN?

Het onderhoud zal uitgevoerd worden volgens onze normale werkwijze en wordt gepland per regio volgens de mogelijkheden in onze planning.

Het gratis onderhoud is enkel geldig op de installatie aanwezig in jouw eigen woning of deze waar je gedomicilieerd bent op het ogenblik van deelname. Een onderhoud wordt uitgevoerd op een normaal functionerende ketel. Wisselstuk(ken) en eventuele werkuren ter herstelling van de ketel, maken geen deel uit van deze actie. Door deel te nemen aan deze actie stem je toe dat, indien je als winnaar wordt aangeduid, je naam wordt vermeld op facebook en in ons blogbericht.

Wil je echter niet wachten op het resultaat van deze actie maar wel jouw ketel al voorzien van haar wintervitamientje, dan kun je hier alvast 24/7 online het onderhoud van jouw ketel boeken. Blijk je gewonnen te hebben, dan bezorgen we jou een tegoedbon ter waarde van de door jou gewonnen onderhoudsdienst.

Veel succes!