Permanentie tijdens feestdagen

Toegevoegd op 22 december 2018

We lassen even een winterpauze in van 24 december tot en met 06 januari, opdat we jullie in het komende nieuwe jaar terug met evenveel energie en enthousiasme kunnen van dienst zijn. We danken jullie, onze klanten en leveranciers, voor de fijne samenwerkingen en kijken uit naar meer! Houd ons in 2019 zeker in de gaten en blijf ons volgen, we hebben heel wat leuke acties in petto.

Onze urgentiedienst blijft uiteraard tijdens deze feestperiode, alle dagen bereikbaar van 08.00 tot 20.00, ook op zon- en feestdagen! Verwacht je feestvierders en begeeft net nu jouw ketel? We laten je absoluut niet in de kou staan, contacteer ons voor een dringende herstelling of depannage via ons urgentienummer 0486 45 08 83

Geniet ten volle van gezellige warme dagen met familie en vrienden.
We toasten op het nieuwe jaar.

Feestelijke groet!