Installeer een nieuwe ketel met mooie Batibouw voordelen

Toegevoegd op 16 februari 2019

Dit is het ideale moment om je cv-ketel te vervangen, er zijn heel wat promoties te verkrijgen en in deze periode kan je wel even zonder verwarming. Bestel je jouw ketel vandaag, dan doen we er alles aan om je snel, binnen de maand te laten genieten van jouw nieuwe verwarmingsketel.

Is de vervanging hoogdringend, dan kan je rekenen op onze spoedservice, met een installatie binnen enkele dagen tot maximaal een week. Contacteer ons gerust.

Hoe werkt het?

 1. Vraag meteen een offerte aan.
 2. We nemen zo snel mogelijk contact op om een vrijblijvend bezoek ter plaatse te plannen.
 3. Onze installateur komt langs om na te gaan welke (vervangende) installatie beantwoordt aan de behoeften van jouw gezin én op maat is van jouw woning.
 4. Je ontvangt onze offerte(s) op maat, nu met promotionele kortingen en voorwaarden*
 5. Na goedkeuring van jouw offerte kan gekozen worden voor een van onderstaande plaatsingstermijnen:
  • Heeft je ketel nu reeds de geest gegeven, dan kan je beroep doen op onze urgentieservice, waarbij we jouw ketel vervangen binnen een termijn van enkele dagen tot maximaal een week.
  • Volledige installatie of niet-dringende vervangingen worden doorgaans binnen de maand uitgevoerd.

KWaliteitsmerken

Om jou een snelle en kwaliteitsvolle service te kunnen aanbieden, kiezen we enkel en alleen voor kwaliteitsmerken:

PROMOTIONELE VOORWAARDEN

Geniet nu van onze Batibouwactie, die voorziet bij elke (vervangende) installatie van een nieuwe ketel een gratis onderhoud ter waarde van €104* voor gasketels en €138* voor stookolieketels.

Deze promotie is niet cumuleerbaar en enkel geldig bij een ondertekende offerte ontvangen tussen 14/02/2019 en 31/03/2019, met een installatiedatum voor 30/09/2019.

Daarenboven bieden we jou voor elke installatie van Remeha en Vaillant, een extra jaar garantie bovenop de standaard fabriekswaarborg.

Bij de aankoop van een Remeha-ketel krijg je tot 350€ terugbetaald door Remeha zelf, indien je gebruikmaakt van de warmtecheque. Raadpleeg online de voorwaarden en kijk na welke ketels in aanmerking komen voor deze cash-backactie.

Bij de aankoop van een Viessmann-ketel krijg je tot 200€ terugbetaald door Viessmann zelf indien je gebruikmaakt van de energiecheque. Raadpleeg de voorwaarden en bekijk online welke ketels in aanmerking komen voor deze cash-backactie.

*6% BTW inbegrepen 

SNELLE INSTALLATIE DOOR een ERKEND PROFESSIONEEL INSTALLATEUR

Met CV De Vrieze als Cerga professioneel gas / propaan installateur kunt u rekenen op een nauwe samenwerking met de maatschappijen en leveren wij u een keuringsattest af dat voor een snelle opening van uw gasmeter kan zorgen. Aanpassingen/herstellingen of uitbreidingen aan uw bestaande gasleiding of installatie is voor ons standaard.

Met de CERGA-erkenning bieden we u een extra zekerheid en tonen we u aan dat we:

 • beschikken over een extra kwaliteitslabel met waarborg van vakmanschap.
 • beschikken over actieve professionele ondersteuning door een overkoepelende federatie mét periodieke controles.
 • beschikken over alle vereiste diploma’s en vakkennis, om deskundig te adviseren, installatiewerk volgens de regels van de kunst uit te voeren en goed te onderhouden.
 • permanente technische bijscholingen volgen.
 • werken met het juiste gereedschap, volgens de installatieregels en conform actuele wet- en regelgeving.
 • nauw samenwerken met gas- en propaan leveranciers.

Het label van Cerga-installateur is er zowel voor aardgas én voor propaangas. Gas.be werkt hiervoor nauw samen met FeBuPro, de Federatie Butaan en Propaan.

Naast bekwaam vakman, ook uw adviseur

Naast het technische aspect, zijn we als goede vakman ook uw adviseur. We bekijken samen de mogelijkheden, volgens uw woning, gezinssituatie en (project)budget. We selecteren de beste materialen en technieken, maar vertellen je ook hoe je budgetvriendelijk met een goede prijs/kwaliteitsverhouding te werk kan gaan.