Reviews

Vervanging CV-gasketel + plaatsing airco's

Rated 5 out of 5
23 juni 2022

Ik was op zoek naar iemand die mijn bestaande gasketel kon vervangen en die nieuwe airco’s kon plaatsen. Hierbij was vakmanschap en service achteraf van belang. Gezien de goede reviews ben ik ten rade gegaan bij CV-DeVrieze. Een bezoek thuis was direct ingepland en de offerte(s) heb ik vlug ontvangen, Contact verliep via mail en telefonisch en ging steeds vlot.
De plaatsing werd correct uitgevoerd en volgens afspraak, er werd geluisterd naar de noden en wensen, (kleine) problemen werden vakkundig aangepakt en weggewerkt. Wat mij ook beviel was dat de offertes en technische fiches online beschikbaar waren, tevens kan men via hun eigen site de betalingen opvolgen en regelen.
Bijgevolg kan ik deze firma alleen maar aanraden, zelden zo vriendelijk en vakkundig geholpen!

Tom
uit Brakel

Installatie volledig nieuwe verwarmingsketel

Rated 5 out of 5
31 mei 2022

Bij bellen naar de aangegeven noodnummer werd er onmiddellijk gereageerd en na een paar uur kwam een technieker ter plaatse. De volgende dag kregen we al bericht wat de opties waren, wij kozen voor een volledig nieuwe installatie met toebehoren zoals thermostaat,… Heel veel moeite was gedaan om de nieuwe installatie zo snel mogelijk te komen plaatsen. De installateur was heel vriendelijk, werkte door, liet alles proper achter. Omdat de verwarmingsketel de allernieuwste versie was en ook nieuw voor hun, werd er zelfs contact opgenomen met fabrikant waarvan er ook een afgevaardigde is komen kijken om zo alles goed af te stellen. Wij zijn zeer tevreden van de geleverde service en raden Devrieze aan iedereen aan.

Nele
uit Eke

Geweldige service en heel concurrentiële voorwaarden.

Rated 5 out of 5
17 mei 2022

De oude mazoutinstallatie laten vervangen door een gascondensatieketel. Al mijn mails en telefoontjes werden snel en soms met het nodige geduld beantwoord (ik had wel wat vragen 😉 ).
Alle afspraken werden stipt nagekomen en de werkplek werd netjes achtergelaten. 🙂
Kortom: mensen waar je kan op vertrouwen !

Mark
uit Oosterzele

Snel en professioneel

Rated 5 out of 5
16 mei 2022

Correcte beoordeling, snel antwoord op ALLE emails (zowel voor offerte als vragen na installatie), professioneel, vakkundige plaatsing.
Raad ik zeker aan.

rDee
uit Dilbeek

Nieuwe condensatieketel

Rated 5 out of 5
5 mei 2022

Zeer tevreden over de snelle en professionele installatie van de nieuwe gasketel. Vlotte communicatie en goede afspraken maken het eenvoudig.
Een dikke proficiat voor het vriendelijke team van CV De Vrieze.

Michel
uit Aalst